dimarts, 22 d’octubre del 2013

QUI ETS TU?


A l'assignatura de COED, hem hagut d'escollir a un company de la classe i fer-li una fotografia que la representés i una descripció acompanyant la foto.
Per fer aquesta activitat, prèviament la professora Rosa Soler ens va passar un dossier amb tot de models de descripcions, perquè ens servís d'inspiració per agafar idees per després fer-ne la nostra.

Hi ha set models, set tipus diferents de descripcions totes elles molt interessants, amb els seus exemples corresponents. Aquestes serien les diverses possibilitats que teníem per escollir:
  • Cançons
  • Poesia Visual
  • Poesia
  • Novel·la
  • Assaig
  • Conte
  • Vídeo


A continuació us deixo la meva descripció i la fotografia de la meva companya, la Clara Carbonell.






Qui ets tu?

Ella és la Clara, una noia de Barcelona de 18 anys i que fa poc hem emprès el mateix viatge, el viatge de l'educació, per arribar a ser mestres dels més petits.
És riallera, sempre té un somriure a la cara. Li encanta fer postures divertides i gracioses per a les fotos, com bé es pot veure, però quan s'ha de posar seria, s'hi posa com la que més.
Tant la pots veure fent el graciós, com es pot veure  a la foto, com a sobre d'uns espectaculars tacons preparada per donar-ho tot a la pista, sempre que faci falta.
La pots trobar a dalt de tot de la torre esperant a que arribi el seu príncep i ajudar-lo a pujar amb el seu llarg cabell, com a l'esplai jugant, divertint-se, embrutant-se amb els nens i fent de dolenta.
Si vols et pot cantar Lady Gaga com La Mosqueta amb la mateixa intensitat i ganes. Com ballar-te la cançó més house o Qui la ballarà? o Tots els ocells que canten, sense perdre el ritme.
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada