dissabte, 21 de desembre del 2013

FINS UN ALTRE...

Fins aquí ha arribat l'assignatura de COED.
Al començament estava una mica desconcertada perquè no sabia ben bé com aniria l'assignatura i els seus continguts, però a mida que anava avançant el temps m'anava donant compte de la importància d'aquesta.
Hem après a exercitar la ment, aprenent-nos un embarbussament per després ser capaços de saber-nos de memòria un poema, i no només això, sinó també saber-lo i poder-lo recitar davant de tota la classe. Abans de tot això vam crear el nostre propi decàleg sobre totes les qualitats que un bon comunicador hauria de tenir, i que nosaltres també ens haurem d'aplicar per arribar a ser-ho.
De tot aquest decàleg hem vist vídeos de conferències on es podien veure perfectament totes aquestes qualitats, com Sir Ken Robinson, persones enteses parlant del tema, i també hem tocat una mica la importància de les noves tecnologies en l'educació.

En conclusió han estat tres mesos en els que he après molt i trobo que és una assignatura molt interessant, i que sobretot fa que aprenguis a parlar i crear el teu discurs de manera ordenada i tinguent els objectius clars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada