dimarts, 17 de desembre del 2013

BON COMUNICADOR

Avui hem fet la presentació del treball de El Bon Comunicador.
El meu grup format per la Clara, la Clàudia, la Mar, la Marina, l'Esther i jo. Per aquest treball havíem de pensar en una persona que nosaltres consideréssim que era bona comunicadora, després de molt pensar i buscar vam triar l'Ana Pastor, una periodista que ha treballat a la radio, també a la premsa escrita però sobretot es va donar a conèixer fent de presentador a TVE a "Los desayunos de TVE", actualment dirigeix un programa a La Sexta anomenat "El Objetivo".
Vam decidir escollir-la a ella per la seva trajectòria en molts mitjans de comunicació, perquè al ser una persona jove està molt al dia amb totes les xarxes socials, sobretot el Twitter (també va guanyar el premi  al 2013 com la millor tuitera d'Espanya), facebook, blog, algun article a la premsa, i també perquè al 2012 va rebre el Premi Blanquerna al Millor Comunicador de l'Any.
En quant a la seva forma d'expressar-se aquests serien alguns dels motius per els quals per nosaltres és una bona comunicadora:

  • En cap moment es mostra nerviosa.
  • Es nota que té un guió preparat, ja que a l'hora de dialogar amb l'entrevistat, aquesta entrevista té una estructura lògica i ordenada. Així també, hem vist que les idees principals les té ben memoritzades i molt present el temps.
  • Pel que fa al domini de la llengua, utilitza una bona correcció lingüística i a més a més el seu discurs és clar.
  • A les entrevistes, programes o presentacions té una bona posició corporal i a l'hora es mostra propera al públic o a l'entrevistat. També, té una gran expressivitat amb les mans i els ulls.
  • Finalment, un aspecte que trobem important, és que es mostra tal com és ella i en cap moment es priva de dir algun comentari, sempre amb respecte i educació.
Però no tot sempre és positiu, un dels aspectes que per a nosaltres caldria que millorés, seria la seva actualització del facebook, una xarxa social que actualment s'utilitza molt tant a nivell nacional com internacional.


A continuació us deixem el google site, que és el lloc on hem volgut presentar tota la informació que hem anat trobant i treballant.
Google Site Ana Pastor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada