diumenge, 22 de setembre del 2013

LES WEBQUEST I L'ESPAI EDU3.CAT

Edu3.cat




Les webquest, són activitats d'aprenantatge guiat a través d'internet. Es planteja un problema o un projecte i els alumnes els han de realitzar ja sigui de manera individual o en grup. 
Amb això el que volen, és que els alumnes analitzin, sintetitzin, comprenguin, transformin, valorin tota la inforació que poden trobar a internet i que moltes vegades es dubta de la seva qualitat i autenticitat. En el vídeo que he penjat a sobre podem veure un exemple de la inserció d'aquestes webquest a l'educació.

Després a l'espai edu3.cat http://www.edu3.cat/ , s'hi pot trobar informació sobre diferents matèries com poden ser, les ciències naturals, ciències socials, educació artística, matemàtiques, tecnologia, entre d'altres. Dins de cada apartat hi han tota una serie de vídeos que parlen sobre temes relacionats amb la matèria en la que es troben i que poden servir d'ajuda tant a professors com alumnes. 

En una banda també s'hi pot trobar un apartat específicament per el professorat, en el qual s'hi ha d'accedir a través d'una clau. Més abaix hi ha altres recursos audiovisuals molt educatius com la ràdio, la fotografia, el cinema, etc. I una programació educativa de TV3 i Catalunya Radio.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada